Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fressnapf, a kutyabarát munkahely

2014. március 25.

Fressnapf, a kutyabarát munkahely

A legtöbb magyarországi munkahelyre sajnos nem vihetjük magunkkal állatainkat, de van egy hely, ahol örömmel látják a munkatársak kedvenceit is. A TV2 Állatőrség című műsorának stábja nemrégiben ellátogatott a Fressnapf-Hungária központjába, ahová a kollégák kutyusaikkal érkezhetnek reggelente dolgozni.

Amíg az emberek a napi teendőikkel foglalatoskodnak, addig az állatok pihennek, játszanak, és jelenlétükkel bármikor megnyugtatják és persze fel is vidítják az irodában tartózkodókat.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az állatok érdekei jelentős szerepet játszanak a vállalat életében, mint hogy a megfelelő irodaház kiválasztásánál is az volt az egyik fő szempont, hogy a kutyusok is bármikor ki-be járhassanak az épületben, természetesen gazdáik felügyeletével.

A Fressnapf tehát tényleg egy barátságos hely, ahol az ember legjobb barátja mindig velünk lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem