EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Frici golden retriever gazdát keres

Frici golden retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever
Szín:krém
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 2 éves
szín: krém
fajta: golden retriever
leírás: Goldi kb. 2 éves golden retriever kan. Gazdája tette ki őt egy szarvasmarha telepre, mivel a családon belül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem vált szerető játszópajtásává a gyereknek mindenfajta törődés és nevelés nélkül, ellenben végtelenül félőssé, visszahúzódóvá és alázatos kutyává vált, akin nem látszik a szerető foglalkozás legapróbb nyoma sem. Goldi oltva, ivartalanítva, chipezve, szívféreg tesztelve várja most már végleges, gondos gazdáját. Hozzánk kerülve eleinte bizalmatlan, de elég gyorsan oldódó kutyust ismerhettünk meg. Jó kiállású, pihe-puha szőrű, szépséges goldenfiú. Örömmel veszi el a jutalomfalatokat és igyekszik megfelelni. Az erősebb fellépést nehezen viseli, a póráztól pánikol, ha erőltetve van, de türelemmel, csalogatva pórázon is lassan közlekedik. Ülsz, fekszik parancsot ismeri. Más kutyákkal barátságos. Mindent összevetve, jó kutya lesz, de sok foglalkozást és sok-sok szeretetet igényel.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Frici fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=11109
Frici képtára

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem