Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Friss és finom: Sheba macskaeledel akció

2018. március 07.

Friss és finom: Sheba macskaeledel akció

A macskák igazi ínyencek és csakis a legjobb, legízletesebb falatok járnak nekik. A mennyei ízvilágú Sheba eledelek kínálatában számos variációt találunk, annak érdekében, hogy bársonytalpú kedvencünk etetése változatos maradhasson, és örömmel fogyassza a vacsoráját.

A Sheba macskaeledelek kitűnő minőségű, gondosan válogatott összetevőkből készülnek, hozzáadott mesterséges színezőanyagok és tartósítószerek nélkül. Az előnyös csomagolás egyszerűvé teszi az adagolást, illetve a tasakban lévő ideális mennyiségnek köszönhetően minden nap friss és zamatos eledelt kínálhat kistigrisének. A finomságok kiegyensúlyozott és teljes értékű táplálékot jelentenek bundás barátja számára.

A szaftos és ellenállhatatlan variációk az étkezéseket különleges élménnyé varázsolják bársonytalpú társa számára. A gondosan elkészített falatok finom aszpikban vagy szószban minden macska étvágyát kielégítik.

Változatosabbá tenné kistigrise étrendjét? Fenséges ízkombinációkkal járna a kedvében? Akkor próbálja ki a Sheba macskaeledeleket március 7. és 31. között, ugyanis 20%-kal olcsóbban juthat hozzá a 85g-os, 4*85g-os és a 6*50g-os kiszerelésű falatokhoz Fressnapf üzleteinkben. Lepje meg cicusát és élvezze az elégedett, hálás dorombolását!