EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Füles

Füles

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Vizsla keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Füles 2016. áprilisi születésű, vizsla keverék szuka. Rossz tartási körülmények közül, 6 kölykével együtt került a menhelyre, Szőrmók kutyánkkal együtt, aki szintén 4 kölykével került be. Legyengülve, betegen érkeztek hozzánk, a kölykei annyira rossz állapotban voltak, hogy egyiküket sem tudtuk megmenteni… Egyik fülének a fele hiányzik, nem ismerjük ennek történetét. Kedves, barátságos, alkalmazkodó eb, keresi és kedveli az emberek társaságát. A fajtársaival jó a kapcsolata, kanokkal és szukákkal egyaránt kijön. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Tökéletes családi kutya, gyerekek mellé remek játszópajtás, de idősebb embereknek is hű társává válhat. Pórázon szépen sétál.

További képek Fülesről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem