Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus

gazdikereső kutyus

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:staffordshire terrier
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Balu

Balu már  tökéletesen felgyógyultan, ivartalanítva, oltva, mikrochippel várja az új Gazdit!

2016 decemberében került az Illatos útra a VIII. kerületből, sokkos állapotban Balu az egy éves Staffordshire nagyfiú. Autóbalesetét követően, egész testén zúzódások voltak, és jobb első lábát nem tudta terhelni.

Alapítványunk vállalta a műtétek elvégeztetését, gyógyítását, majd örökbe adását.

Tüdővérzését intenzív terápiával stabilizáltuk, de a további vizsgálatok során derült ki jobb könyökízületi diszpláziája. Sebei gyógyulása után elvégeztettük ezt a műtétet is melyből tökéletesen felgyógyult, így most már ivartalanítva, egészségesen, oltva, mikrochippel várja az új Gazdit.

Balu, az emberekkel nagyon barátságos. Nagyon erős, hatalmas energiákkal rendelkezik, így kizárólag egyedüli kutyának, a fajtához értőnek, lakásba vagy kertes házba. kinti-benti kutyának ajánljuk.

Érdeklődni: 06 20 934 48 26 Óvári Klári

Előzmények: https://www.facebook.com/pg/vigyelhaza/photos/?tab=album&album_id=1531219973559746

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem