Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus, Gombóc

gazdikereső kutyus, Gombóc

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fehér-vöröses
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Gombóc:

Ha van olyan kutya, akit sokat szenvedett, akkor Gombóc valóban az, hiszen a kilenc éves kan kutyát, hosszú, elhanyagolt betegségével adta le a tulajdonosa az Illatos útra, novemberben. Gyógyítására, ápolására, majd örökbe adására alapítványunk vállalkozott. Orvosaink szerint hosszú ideje lehetett krónikus bélgyulladása (folyamatosan ment a hasa), ez okozhatta a végbél előre esését. Bár Gombócnak gát sérve és lágyék sérve is volt, mindhárom műtétet sikeresen elvégeztettük, és már teljesen gyógyultan várja az új Gazdit.

Gombóc kezdetben nehezen viselte az elmúlt időszak megpróbáltatásait.  Gyógyulása után viszont újra játékos, embereket elfogadó kutya lett. Nagyon szeret labdázni örömmel fogadja az emberek közeledését. Korábban lakásban lakott, ezért főként kertes házba, lakásba bejárással keressük neki az új Családját. Természetesen oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe.

Érdeklődni: Óvári Klári: 06 20 934 4826