Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus, Csipke

gazdikereső kutyus, Csipke

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Csipke

Januárban a XXI. kerületben elgázoltan találták az akkor  kb  3 hónapos szuka kutyát, Illatos útra került.

A baleset következtében hasi traumát szenvedett el, ezért a telep állatorvosai azonnal eltávolították megrepedt lépét.

Az életmentő műtétet követően kaptuk a kérést, hogy segítsük megmenteni a kutyust, hiszen súlyos, többszörös, nyílt, középső harmadik  szilánkos, haránt, nyílt bal alkar és alsó harmadik, szilánkos, haránt törést szenvedett. (ezt mind együtt) Ezért a kutyát sürgősen állatklinikára szállíttattuk, hogy haladéktalanul megkezdjük gyógyítását.

Állatorvosaink, bal mellső- és hátsó lábán a törést lemez segítségével stabilizálták. Az alkar nyílt törésénél a műtétet követően kevés váladékozást tapasztaltak, amit napokig, antibiotikumosan kezeltek. A biztonság kedvéért mikrobiológiai mintát is vettünk és a beteget kutyust még további 4-5 napra kórházban tartottuk.

A nagyon fiatal, nagytestű kutya lábait, orvosaink darabjaiból „összerakták”.

A kutyus nagyon barátkozó, adja a puszikat és már járni is szépen tud. Teljes gyógyulása után még rehabilitáció is várt rá. Mostmár gyógyultan várja hogy örökbefogadják őt

Érd: 06 20 934 48 26 Óvári Klári

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok