Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gazdikereső kutyus Gina

Gazdikereső kutyus Gina

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fehér-zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

 

Gina: 2017. április elején, egyik este kaptuk a segélyhívást az Illatos útról: tudnánk-e orvosi segítséget nyújtani egy kutyusnak, aki a nyóckerben, az emeleti ablakból esett ki?

Természetesen igent mondtunk és így közvetlenül a baleset helyszínéről, hamarosan megérkezett szerződött állatklinikára Gina. A kutyus sokkos állapotban volt, zúzódásokkal és belső vérzésekkel. A vizsgálatok során kiderült, hogy – csodával határos módon – nem szenvedett töréseket, így a zúzódások és a belső sérülések gyógyítására koncentrálhattunk. (Mivel a pontos körülményeket nem ismertük, nem tudtunk hatósági eljárást indíttatni a tulajdonos ellen.)

Hamarosan megkezdődött a rehabilitációja és ennek következtében mára már  teljesen felépült.

Gina érdekében  abban bízunk, hogy felelős, szerető gazdit találhatunk ennek a kedves, szolid, hatéves körüli keverék szukának. Érdeklődni: Vigyél Haza Alapítvány 06 20 934 48 26 Óvári Klári