Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus , Balu

gazdikereső kutyus , Balu

Jellemzők:

Faj:kutya
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

2016 decemberében került az Illatos útra a VIII. kerületből, sokkos állapotban Balu a most 3 éves Staffordshire nagyfiú. Autóbalesetét követően, egész testén zúzódások voltak, és jobb első lábát nem tudta terhelni. Alapítványunk vállalta a műtétek elvégeztetését, gyógyítását, majd örökbe adását.

Tüdővérzését intenzív terápiával stabilizáltuk, de a további vizsgálatok során derült ki jobb könyökízületi diszpláziája. Sebei gyógyulása után elvégeztettük ezt a műtétet is melyből tökéletesen felgyógyult, így most már ivartalanítva, egészségesen, oltva, mikrochippel várja az új Gazdit.

Balu, olyan, mint egy kedves, óriás csecsemő! 🙂 Az emberekkel nagyon barátságos. Nagyon erős, hatalmas energiákkal rendelkezik, így kizárólag egyedüli kutyának, a fajtához értőnek, lakásba vagy kertes házba. kinti-benti kutyának ajánljuk.

Előzmények: https://www.facebook.com/pg/vigyelhaza/photos/?tab=album&album_id=1531219973559746

Érd: Óvári Klári 06 20 934 48 26