Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

GAZDIT KERES BALLA!

GAZDIT KERES BALLA!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete fehér folttal a mellkasánál
Kor:Felnőtt
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

 

Gazdit keres Balla kutyusunk, ki 2015-ös születésű, fekete puli keverék. A kóbor eb egy tanyához tér be az eredeti vagy álomgazdit keresve, Megtalálója jelezte felénk a kóbor ebet, s megkért minket, hogy keressük meg az eredeti gazdáját vagy keressünk neki szerető gazdát. A kutya chippel nem rendelkezett, eredeti gazdája nem jelentkezett érte, így most az örökbefogadható kutyusaink táborához tartozik.
Balla egy közepes termetű, csendes, nyugodt ivartalanított kan, ki az emberekkel alárendelt pozíciót vesz fel. Könnyen átszoktatható, tanítható, kezelhető.
Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet. További képek és információk a http://menhely.eu/?r=19&kid=8578 honlapon.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem