EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gizi

Gizi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:kaukázusi- és német juhász keverék
Kor:Idős
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Gizi 2005-ös születésű, kaukázusi-német juhász keverék szuka. Eddigi élete nem volt egyszerű. Fiatal korában került a ságodi állattenyésztő telepre, őrkutyának. Mivel gondozói nem jeleskedtek az eb ellátásában, így megtanult önmagáról gondoskodni, sokszor kényszerült vadászni is. Természetesen az ivartalanításáról sem gondoskodtak, ezért többször születtek kölykei. Egy idő után állatbarátok nem bírták tovább elnézni Gizi mostoha sorsát, etetni kezdték. Később a telepet átvette egy mezőgazdasági vállalkozó, aki a kutya tartását is átvállalta, Gizi ekkorra azonban már a szokásának rabjává vált, továbbra is vadászott, megölt néhány birkát, és támadta a háziállatokat. Sorsa így végleg megpecsételődött, nem volt többé maradása a telepen, így került a gondozásunkba. A fajtársaival és az emberrel való kapcsolata nagyon jónak mondható. Kiváló házőrző, impozáns küllemű, tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkező, gyönyörű kutya. Figyelmes, készséges eb, keresi és igényli az ember társaságát. Kanokkal és szukákkal egyaránt jó viszonyt ápol, gyerekek és idősebbek mellé is bátran örökbe fogadható. Pórázon szépen sétál, gondosan bekerített területről nem szökik.

További képek Giziről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem