Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gombos nevetést csempészne az életedbe

Gombos nevetést csempészne az életedbe

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Májzli
Szín:szürke
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Gombos – 3-4 éves májzli (mudi keverék) kan

Gombos egy vidéki gyepmesteri telepről érkezett altatás elől, és sajnos szívférges, így kezelés alatt áll, de így is örökbefogadható.

Nem tetszetős, de nagyon jó kutya, kutyás sportokra is tökéletes lenne. Gombos nem az a klasszikus szépség, de egy kiváló kutya. Fiatal-felnőtt májzli, ebből fakadóan tele van energiával, élvezi a sétákat, foglalkozásokat. Nem túl színes kutya, ámde annál színesebb egyéniség. Ráadásul egy igazi bohóc. Gombosnak nagyon kifejező a tekintete, de amúgy is jólelkű kutya. Imád mozogni, tanulni, élvezi az emberek társaságát. Kan kutyákkal nem jön ki, szukákkal összeszoktatható. Sportos, aktív családot keres.

Gombos is volt olyan szerencsés, hogy 5 szombaton keresztül részt vehetett a Tárnoki Okosok alapszocializációs tréningen felvezetőjével, Petrával, aki most írt róla nektek egy kicsit:

Gombos egy hihetetlenül szabadszellemű és vicces figura, és itt nem csak a megjelenésére gondolok (ő egy magyar kopaszkutya, alias májzli, aki nem hiszi járjon utána). Az első foglalkozásokon teljesen önálló életet élt, minden jobban érdekelte, mint én, csak onnan tudtam, hogy egyáltalán hallgat a nevére, hogy csóválta a farkát, mikor szóltam. Kicsit féltem, hogy nem lesz köztünk, őszinte a szerelem, de a harmadik foglalkozáson megtört a jég, és csak úgy repült felém, mikor meglátott a suli előtti sétánál. Onnantól kezdve élmény volt vele a munka. Azt mondják, hogy hajlamos más kutyákkal balhézni, de én ennek minimális jelét láttam csak, azt is inkább a szocializáció hiányának tudom be. Inkább érdeklődik más kutyák után, mint agresszorkodik. A negyedik foglalkozásra megtanult, ülni, feküdni, maradni, ami önmagában csoda. Több sikerélményem volt vele a négy hétvégén, mint a saját kutyámmal a két kutyaiskola alatt (tudniillik ő egy tacskó, amivel mindent elárultam). Szépen sétál pórázon, nem húz, de azért kell vele menni, tekintve, hogy terelőkutya. Biztos, hogy lesz vele dolga a leendő gazdinak, mert idő kell, hogy bizalmába fogadjon, és kétlem, hogy valaha élvezte volna a lakás nyújtotta előnyöket, mindezek ellenére úgy gondolom, hogy a gazdija egy hatalmas MÁJZLISTA lesz.

Ha valaki aktív és jó agyú kutyatársat keres, aki nem terrier, nyugodtan válassza csak őt.  Ideiglenes befogadót is keres.

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

Képek Gombosról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/gazditkeres/gombos/

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva örökbefogadsi szerződéssel adja örökbe!

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem