Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gru gazdit keres!

Gru gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:macska
Fajta:Házi
Szín:Szürke cirmos
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kandúr

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
gru1

Gru, az utcai harcos, gazdit keres! Ahonnan ô jön, mindennapos a hùsgombòcba rejtett penge, a kenyèrbe nyomott rajzszög, a fagyàllò, a csùzli, a partvis ès tàrsai. A szívèhez vezetô ùt rögös, de amennyire gyönyörû a külleme, annyira szèp a lelke. Mùltjàbòl adòdòan nem meglepô, hogy fèlènk, tartòzkodò cica. Minden nagyobb mozdulatra, hirtelen hangokra megretten. Folyton az èletèt fèlti, de szorult helyzetben sem csap oda, soha nem harap, soha sem tàmad, csak menekülne. Nincs màsra szüksège, mint szeretetre, törôdèsre, és türelemre. Amikor már megbízik benned, előbújik belőle egy vékony hangon nyávogó, kedves kiscica, ki azt sem tudja hogy hízelegjen, hogy kedveskedjen, s hangos dorombolással hálál meg minden simit.

Vajon van valaki, aki kellô kitartàssal kivàrnà míg teljesen megnyílik ez a szèpsèges kandùrfi? Ideiglenes befogadòjánál jól kijön más cicákkal, kutyával, gyerekektől kicsit tart. Néhány hét alatt szokta meg átmeneti otthonát.

Èrdeklôdni utàna: +36 20 387 3445 Budaörsön làtogathatò ideiglenes befogadòjànàl. Gru 1,5 év körüli, oltott, ivartalanított cicafiú.

gru3

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem