Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gyilkos

Gyilkos

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Gyilkos 2013. januári születésű, német juhász keverék szuka. Zalaegerszegen, a ruhagyár területén élő hajléktalanoktól hoztuk be a menhelyre, a kutya vemhes volt, így azonnal ivartalaníttattuk. Megkapta a védőoltást és a mikrochipet is, majd visszavittük korábbi gazdáinak, mivel ragaszkodtak a kutyához és azt gondoltuk, hogy rendszeres ellenőrzés mellett jó helye lesz. Néhány nap múlva azonban arról kaptunk hírt, hogy a hajléktalanok között rendszeres a balhé, verekedés, így a saját érdekében végleges gondozásunkba vettük az ebet. Barátságos, bújós, hízelgő kutya, simulékony és készséges. Jó természete miatt gyerekek és idősebbek mellé is jó szívvel ajánljuk. Kezdő kutyatartók számára is tökéletes választás. A fajtársaival domináns, szukákkal egyáltalán nem jön ki, kanok mellé csak akkor célszerű örökbe fogadni, ha nála erősebb, határozottabb a másik kutya, elsősorban azonban egyedüli kutyának való. Etetésnél célszerű elkülöníteni más állatoktól, mivel félti az ételét. A cicákkal való kapcsolata nem ismert. Pórázon szépen vezethető. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Gyilkosról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem