Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Gyöngy

Gyöngy

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Gyöngy 2006. áprilisi születésű, német juhász keverék szuka. Szentpéterúrról érkezett hozzánk, a gazdájától. Nyomorúságos élete volt, gazdája kikötve tartotta egész életében, folyamatos éhezés volt a sorsa. Egy állatbarát kért segítséget tőlünk ennek a szerencsétlen kislánynak, így került be hozzánk. Végtelenül kedves, bújós eb, hálásan fogadja a törődés minden formáját, legyen az egy jó szó, egy simogatás vagy egy kis séta. A fajtársaival jó kapcsolatot ápol, kanok és szukák mellé egyaránt örökbe fogadható. A cicákat tolerálja. Idősebbek és gyerekek mellé is remek választás, jól alkalmazkodik minden korosztályhoz. Pórázon szépen sétál.

További képek Gyöngyről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem