Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Gyönyörű main coon négy és fél éves cicám füle tövén és nyakán apró bögök jelentek meg. amely terjed. Kétszer vittem állatorvoshoz, Depo-medrilt kapott és egy B vitamin komplexet. Most már nem vakarózik, de étvágytalan, sokat fogyott.Minden nap levittük az udvarra, ahol más macskák is vannak, de velük nem került kontaktusba. Megvontuk tőle a gépsonkát,- ami jutalom falat volt-, csak Félix nedves tápot és Purina száraz tápot kap. Doktor úr nem mondta mi a diagnózis.Bőre parazita mentes, nem gyulladt.Lehet hogy allergiás? Már elveszítettem egy main coon-t,pont négy és fél éves volt.Válaszát előre is köszönöm! Egy main coon rajongó nyugdíjas

2017.11.20

Állatorvos

Nekem az a véleményem, hogy vásároljon érzékeny cicáknak való prémium tápot (pl.: Premiere Sensitive, Select Gold Sensitive, PetBalance Medica táplálékallergia kezelésére). Kizárólag a választott tápot etesse. Ha 4-6 hét alatt látható javulás a diéta hatására, akkor a táplálékkal lehetett probléma. Emellett hasznos lehet bőrtápláló készítmény alkalmazása. Azért kérdezze meg állatorvosát, hogy mi a diagnózis, mire kap kezelést (a leírás alapján allergiára). Ha a cica sokat fogyott, mindenképpen ki kellene vizsgálni. Nem lenne szerencsés, ha folyamatosan hosszúhatású szteroidot kapna. Vannak betegségek, amikor ez elkerülhetetlen, de lehet, hogy itt nem erről van szó.

Vissza a kérdésekhez