Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Hallottam, hogy Önöknél lehet kapni elektromos melegítő lapot, amit kutya/cicaházba lehet elhelyezni. Ennek mi a pontos neve és mennyibe kerül? Házakat is árulnak? Fiatal cicámnak szeretnék téli szállást kialakítani.

2011.11.05

Állatorvos
Tisztelt Érdeklődő!

Üzleteinkben kapható elektromos fűthető párna kutya és cicaházak fűtéséhez. Két méret található meg az árukészletünkben: kicsi 39x29x1,7cm, 12 499Ft-ért, valamint nagyobb méretű: 44x34x1,7cm, 12 999Ft-ért. A párnákhoz kapható mosható huzat 2 200Ft-ért. A párna 2 fűtési funkcióval rendelkezik, 27 és 37 fokosra állítható. Cicának való házat széles választékban találhat az üzleteinkben, mely alkalmas a téli szállás kialakításához, üzleteinkben készségesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem