Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Hat hónapra ki kellett költöznünk Németországba és itt megfertőződtek a malacaink. Elvittük őket állatorvoshoz, ahol mikroszkópos vizsgálattal megállapították, hogy Haarlinge-juk (Trichodectidae) van. Ha jól értelmezem ez egyfajta tetűfajtát jelenthet.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a “Trichodectidae”-t, mi is elkaphatjuk, emberre is veszélyes? (Ezt nem igazán tudtam kisilabizálni a német hölgy gyors beszédéből és interneten sem találtam róla semmit).

2014.07.25

Állatorvos

A szőrtetvek általában fajspecifikusak. Fontos, hogy a parazitaellenes kezelés mellett az állatok környezetét is alaposan takarítsák ki. A használt alomanyagot távolítsák el és bontsanak ki egy teljesen új csomagot. A szőrtetvek a kezelés hatására gyorsan elpusztulnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem