Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Házi cicámról van szó,pár hete ha leül felemeli a bal első lábát és olyan mintha mutatná,hogy fáj,és van hogy menés közben se lép rá,de már százszor végignéztem neki és nem szól hogy hol fáj,viszont elég sokszor rendesen is használja szalad meg minden.szemmel látható elváltozás nincs,hangulat jó,eszik rendesen.esetleg lenne valami tippje,hogyan próbáljak rájönni mi baja lehet?

2013.06.09

Állatorvos
Sajnos így a távolból, vizsgálat nélkül nehéz segíteni. Lehetséges, hogy rándulásról van szó. Ilyenkor hasznos lehet, ha macskák számára gyártott (semmiképpen nem emberi) fájdalomcsillapító kút csinálnak. Ha 1 héten belül nincs javulás, akkor röntgenre lehet szükség.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem