Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Hello Doki

kérem segitsen ,, Angliában élek és kaptunk 2 kiscicát ,, , most 7 honaposak .. valahol bolhát kaptak ,, már minden szert kiprobáltunk de nem használ semmi ,, kérdésem vigyem orvoshoz vagy mit tegyek ,, koszonom Rita

2017.12.28

Állatorvos

Ha nem jártak orvosnál, akkor lehet, hogy nem próbáltak minden szert. Nem tudom, hogy Angliában hogy van, de Magyarországon vannak parazitaellenes szerek, amelyek vénykötelesek, így csak állatorvostól beszerezhetők. Általában ezek a leghatékonyabb szerek. Nagyon fontos a környezet bolhairtása, hiszen anélkül nem érhető el teljes bolhamentesség, mert a cicák onnan mindig visszafertőződnek. A cicákra olyan szert érdemes tenni, amelyik hatékony a különböző bolha fejlődési alakok ellen is. A környezetben alaposan ki kell porszívózni, az eldugott sötét zugokban is. Minden textiliát, amivel a cicák érintkezhettek alaposan ki kell mosni, ahol lehet környezeti bolhairtó sprayt kell alkalmazni. Sajnos nem tudom, hogy Angliában milyen készítmények vannak forgalomban.

Vissza a kérdésekhez