Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Helló! Egy west kiskutyánk van,a tappancsa és szája körül a szőre el van egy kicsit szineződve,vöröses árnyalatú.Mit csináljak vele hogy vissza nyerje eredeti fehér színét?

2011.03.04

Állatorvos
Ha a kutya nem vakarja, dörzsöli a területet, akkor ez nem kóros. Majdnem minden fehér kutyán vannak barna elszíneződések azokon a területeken, amelyek gyakrabban nedvesek (száj környéke, szemzugok, lábak stb). Sajnos így a távolból nem tudom megítélni az elszíneződés mértékét és a bőr állapotát sem. Mutassa meg a kutyát állatorvosnak, mert vannak olyan barnás elszíneződések, amelyek kórosak, főleg, ha a bőr elváltozásával együtt fordulnak elő. Ha az orvos nem talál semmi kórosat, akkor én azt gondolom, hogy ne kezelje a kutyát. Léteznek fehérítő samponok, ezeket kipróbálhatja, de tudni kell azt is, hogy érzékeny bőrű kutyák számára sokszor irritatívak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem