Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Helló tavasz! Télstoppoló akció!

2018. március 22.

Helló tavasz! Télstoppoló akció!

A megfelelő táplálás kedvenceink egészségének megtartásában nagyon fontos szerepet játszik. A Fressnapf küldetésének tartja, hogy megkönnyítse a háziállat-tartáshoz szükséges felszerelések és eledelek beszerzését a gazdik számára. Nem csupán minőséggel és gazdag termékpalettával szolgálhatunk, hanem mindezek fejében még egy remek tavaszköszöntő akcióval is: március 24-én minden Fressnapf áruházban 20% kedvezményt biztosítunk a teljes árukészletre!

Megérkezett a tavasz, a nagy séták és a feltöltődés évszaka. Ebben az időszakban egyre több időt töltünk kedvencükkel a szabadban, hosszabb kirándulásokra indulunk. Annak érdekében, hogy a közös szórakozás biztonságosan és vidáman teljen, látogasson el üzleteink egyikébe, és szerezzen be mindent, amire kedvencének szüksége lehet.

Prémium minőségű eledelek, ínycsiklandó jutalomfalatok, strapabíró kiegészítők, speciális igényű kisállatok számára készült tápok és izgalmas játékok várják áruházainkban. Szakértő és barátságos eladóink készséggel segítenek kiválasztani az Ön és kedvence számára tökéletes termékeket széles választékunkból.

Ráadásul most a teljes árukészletre kiterjedő tavaszköszöntő akciónk keretében március 24-én 20% kedvezménnyel lehet az Öné bármely termékünk minden Fressnapf áruházban! Ne maradjon le különleges ajánlatunkról és szerezzen örömet kedvencének!

Várjuk sok szeretettel és kedvező árakkal Önt és hűséges társát!