Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Heló!Hogy kell használni a fojtópórázt?A Fressnapf ban mennyibe kerül a legolcsóbb klikker?Van a fressnapf-ban kutya mentőmellény?

2015.07.15

Állatorvos

A legolcsóbb klikker 699 Ft. Kutya mentőmellényt sajnos nem lehet kapni az áruházakban. Én nem kedvelem túlságosan a fojtópórázt, sokkal jobbak és hatékonyabbak a pozitív megerősítést alkalmazó módszerek, mint például a klikkerezés. Általában akkor használják ezt az eszközt, ha a kutya túlságosan húz. Ilyenkor a tanítás időszakában (és csak akkor!) szokták alkalmazni ez az eszközt, úgy, hogy amennyiben a kutya húz, kissé meghúzzák és közben tiltják a viselkedést. Az erős, gyakori rángatás árt a kutyának, ezért ilyet soha ne tegyen, ha mindenképpen ezt az eszközt akarja használni, akkor elegendőek az apró, figyelmeztető mozdulatok. Keressen fel egy pozitív megerősítés módszerét alkalmazó kutyaiskolát (pl.: tükör iskolák).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem