EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Hét éves, ivartalanított kandúr macskám gyakran ( 2-3 alkalom/hét ) hány.Szervi problémája nincs, mi lehet az oka ? Köszönettel, Csepreghy Sándor

2013.02.27

Állatorvos
Vizsgálatok is alátámasztották, hogy nincsen szervi baja a cicának? Első lépés szőrgombócoldó paszta alkalmazása 1héten át minden nap. Végig kellene gondolni, hogy nem köthető-e a hányás bizonyos táplálékokhoz. Egyes macskák például kifejezetten érzékenyek a tasakos ételekre. Hasznos ha egy ideig (1 hónapig) diétás, érzékeny emésztőrendszerű cicáknak való tápot kap (intestinal). Ebben a hónapban ne kapjon semmi mást (nasit se). Ha megszűnnek a tünetek, akkor táplálékérzékenység lehetett az ok. Hasznos mindezek előtt egy röntgen felvételt készíteni a cicáról nehogy a gyomorban rekedt idegen anyag (apró kupak, játék egy darabja stb) okozza a problémát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem