Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Hexy

Hexy

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Hexy 2006. júniusi születésű, német juhász keverék szuka. Kalandos élete volt eddig. Hegyeshalmon élt eredetileg, a gazdája úgy vásárolta, később Mosonmagyaróváron mentették állatvédők rossz körülmények közül, rejtély, hogyan került oda. Ezt követően ideiglenes befogadónál élt egy ideig Pölöskén, de nem tolerálta a befogadó szárnyasait, így a menhelyre került. Kora ellenére rendkívül jó karban lévő, játékos, energikus eb. Készséges és tanulékony, jó természete miatt bármely korosztály számára megfelelő választás. Idősebbek és gyermekek mellé is jó szívvel ajánljuk, kezdő kutyatartók számára is ideális. A fajtársaival jó a kapcsolata, kanokkal és szukákkal egyaránt kijön. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Még jó pár évet elélhet egészségesen, aktívan, szeretnénk neki egy nyugodt otthont, ahol végre szeretetben élhet élete végéig. Pórázon fegyelmezetten közlekedik. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Hexyről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem