EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

2010.11.15

Állatorvos
A fű evése a kutyáknál, mint más ragadozó fajoknál is, teljesen normális viselkedésnek számít. A kutya őse a farkas is eszik füvet a zsákmányállatai mellett, ugyanis másképpen nem jut megfelelő mennyiségben bizonyos létfontosságú rostokhoz.
Ügyeljen azonban arra, hogy ha a fű evése közben túl sokat törődik a kutyájával, akkor a kutya a fű evését olyan módszernek fogja használni, amivel felkeltheti a gazdi érdeklődését. Ne törődjön sokat ezzel a viselkedéssel, de tegye lehetővé számára!
Ha jó minőségű eledellel eteti kedvencét, biztos lehet benne, hogy minden vitamint és ásványi anyagot és rostot megkap, amire szüksége van. Ha saját maga állítja össze az eleséget, fokozottan ügyeljen a megfelelő arányokra.
Ha bizonytalan, kérjen tanácsot a Fressnapf-ban a kutyája fajtájának és életkorának legmegfelelőbb táplálék kiválasztásához! Szívesen segítünk Önnek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem