Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Hogyan segítsük kutyánkat vedlési időszakban?

2016. január 25.

Hogyan segítsük kutyánkat vedlési időszakban?

Védekezésül a szél és a hűvös idő ellen a kutyusok sűrű, vastag aljszőrzetet növesztenek, amikor hidegebbre fordul az idő.

Négylábú barátaink számára ez a változás természetes, egyben szükségszerű. Tavasszal a szőrzet ismét megváltozik: a téli bunda lecserélődik egy vékonyabb nyárira. A vedlés hetekig is eltarthat, mivel a szőrszálak nem egyszerre hullnak ki. A szabadban tartott kutyák esetében a vedlési időszakok sokkal feltűnőbbek, a lakásban tartott állatoknál is van olyan időszak, amikor erősebben hullatják a szőrüket, de náluk gyakorlatilag egész évben megfigyelhető bizonyos mértékű szőrhullás. A vedlés általában hosszabb időt vesz igénybe öregebb kutyák esetében. A fiatal kutyák körülbelül hat hónapos korukban veszítik el kölyökbundájukat évszaktól függetlenül. Segíthetjük kutyusunkat a vedlési szezonban azzal, hogy megfelelő kefével gyakran átfésüljük a bundáját.

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-and-dogs-kefe-professzionalis/

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-and-dogs-aljszorszedo-rovid-es-drotszor/

Segíthetjük és gyorsíthatjuk a szőrváltást azzal is, ha omega 3-omega 6 zsírsavakat tartalmazó táplálék-kiegészítőt adunk kedvencünknek kúraszerűen (legalább 1 hónapon át). A drótszőrű ebek, a schnauzerek vagy egyes terrierek, bundája külön gondozást igényel, hogy szőrzetük gond nélkül lecserélődhessen, mivel náluk az elhalt szőrszálak nem hullanak ki.

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-and-dogs-trimmelokes-finom-fogazatu/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem