Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap játékai

2015. február 08.

A hónap játékai

Téli hideg ide, latyakos idő oda, kisállataink kedvét semmi sem veheti el a játéktól. Persze a sokat nyúzott, szétrágcsált játékszerek egy idő után már nem olyan érdekesek, ezért nem árt, ha időnként felfrissítjük kedvenceink otthoni szórakozási lehetőségeit.

Az örök favoritokat ritkán taszítják le a trónról az új játékok, de a változatosság négylábú barátainkat is gyönyörködteti, nem is beszélve a gondolkodtató kihívásokról. Ha a labda, a plüssfigura, a tollas egér vagy a futóhenger helyett valami mással is megörvendeztetnénk állatunkat, itt az ideje, hogy szétnézzünk, milyen újdonságok várnak a játékos kedvű bundásokra.

A kutyusok többsége kedveli a labdával kapcsolatos játékokat, főként, ha ezekhez valami cibálható, kötél vagy fonott anyag is kapcsolódik.

http://www.fressnapf.hu/ao-kutyajatek-zsinoros-labda-75-cm/

A köteles, zsinóros labdajátékok előnye, hogy akár két eb is játszhat velük egyszerre, ezért a szabadban biztos, hogy izgalmas, szaladgálós móka kerekedik, ha egy ilyen játék előkerül. Ilyesmit csak jól összeszokott kutyáknak engedélyezzünk, mert ha még nem tisztázottak az erőviszonyok, akkor a huzigálás könnyen hatalmi harccá változhat. Persze ne feledkezzünk meg a rágható figurákról sem, amelyek nem csak a kutyust, hanem a gazdit is éppúgy szórakoztathatják, ha másért nem, akkor a vidám formák miatt. A latexből készült gumicsirke, malac, vagy akár csavarhúzó egyaránt remek szórakozást nyújtanak a négylábú csahosnak, és egy ilyen játék társaságában nem kell tartanunk attól sem, hogy kedvencünk a papucsunkat vagy sportcipőnket választja új rágókának.

http://www.fressnapf.hu/ao-kutyajatek-latex-csirke-l/

A cica- és kutyagazdik egyaránt meglephetik bundás barátjukat különböző gondolkodást igénylő játékokkal (pl. snacklabdával, IQ játékkal).

http://www.fressnapf.hu/ao-kutyajatek-jutalomfalattal-toltheto-11-cm/

A labdák esetében a fő motivációt elsősorban az ínycsiklandó jutalomfalatok adják, persze a sikerélmény sem elhanyagolható motiváció az IQ-játékok esetében.

http://www.fressnapf.hu/dog-brick-iq-jatek-kutya-40x28cm-l2/

A macskáknak választhatunk különböző golyós változatokból is, amikor a cica lyukakon vagy különböző nagyságú nyílásokon keresztül igyekezhet levadászni a szökni próbáló golyókat.

http://www.fressnapf.hu/iq-cicajatek-fadoboz/

A gazdival való közös szórakozáshoz akár a távirányítós egeret is választhatjuk, amely a cicák számára legvonzóbb tulajdonsággal rendelkezik: mozog, és persze menekül előlük, ha a macskatulajdonos is úgy akarja. Ha akkorra is szeretnénk lefoglalni bársonytalpúnkat, amikor épp nem vagyunk otthon, akkor egy ablakra szerelhető játékot is beszerezhetünk.

http://www.fressnapf.hu/cicajatek_ablakra_szerelheto/

A kisemlősök tulajdonosai is számos újdonságot találhatnak kedvenceik számára. A fából készült játékok mindig sikeresek, és jól bírják az apró állatok rágcsálását is. Ha szeretnénk meglepni egerünket, hörcsögünket, tengerimalacunkat, vagy más, hasonlóan kisebb termetű rágcsálónkat, vásárolhatunk nekik libikókát vagy egy szuper csörgős hengert is. Bármelyiket is választjuk, biztos, hogy nagy sikere lesz!

http://www.fressnapf.hu/anione-libikoka/

http://www.fressnapf.hu/anione-henger-csorgovel/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem