Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb állatos játékai nyaraláshoz

2016. július 21.

A hónap legjobb állatos játékai nyaraláshoz

Akár otthon töltjük szabadnapjainkat, akár elutazunk, fontos, hogy rendszeresen foglalkozzunk háziállatainkkal, és mindig jusson idő egy kis játékra. A kedvenc játékszerek jó, ha mindenhol velünk vannak. De persze előfordulhat, hogy azok a sok használat után már nem túl esztétikus, vagy épp hasznavehetetlen darabok, ezért a nyaralás idejére érdemes beszerezni néhány új játékot is.

A cicák és gazdáik egyik legkedveltebb eszköze a szórakozásra a botos cicajáték. A teleszkópos típus azért is praktikus, mert a 90 cm-es hossz nagyobb játékteret biztosít, viszont lerövidíthető 40 cm-re, így kevesebb helyet foglal, tehát könnyebb szállítani az út során. A játék három lépésben egyszerűen meghosszabbítható, végére pedig plusz különálló kiegészítő is rögzíthető a hozzá tartozó sárga toll mellett.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-teleszkop-sarga-toll-40-90cm/

A botos cicajátékhoz hasonló elven működik az ujjra húzható hal. Előnye, hogy egy kisebb táskában is tökéletesen elfér. Ez esetben a fekete-fehér rojtos végű hal egy zsinóron lóg, melynek a végén egy gyűrű van, amely kényelmesen az ujjunkra húzható. Rajtunk áll, hogy a halacska levadászása a macska számára könnyű vagy egyszerű feladat lesz.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-ujjra-huzhato-hal-40x15x4cm/

Ha annyira fáradtak vagyunk, hogy még egy kis játékhoz sem maradt energiánk, könnyedén lefoglalhatjuk bársonytalpúnkat egy AniOne actionball nevű játékszerrel. A szürke labda elemmel működik, motorjának köszönhetően pedig magától különböző irányba, és más-más tempóban gurul. Így lehetőségünk van passzívan részt venni a játékban, és a pihenés közben csak néznünk kell kedvencünket, ahogyan vadászik.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-actionball-szurke-8cm/

Egy mókás plüssfigura, nem csak rágcsálni tökéletes választás, de hozzábújni és vele pihenni is jó. A magas minőségű filc anyagból készült AniOne-polip kifejezetten találó, ha a tengerparton nyaralunk.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-polip-filc-anyagbol-12cm/

Amennyiben kutyával utazunk, akkor semmiképp se hagyjuk otthon a labdáját. Ha vízparti kikapcsolódást tervezünk, akkor olyan játékszert válasszunk, amely nem merül el akkor sem, ha esetleg belepottyan a vízbe. A sárga színű latex vagy szivacslabdák élénk színüknek köszönhetően jól észrevehetőek, így sötétedéskor is tökéletesen megfelelnek. Mindkettő fogbarát termék, így minden szempontból élvezetes játékot biztosítanak az ebnek. A latex labda sípoló hangjának köszönhetően különösen izgalmas darab minden játékos négylábú számára.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-suni-labda-latex-6cm/

http://www.fressnapf.hu/fitfun-kutyajatek-labda-szivacs-sarga-7cm/

Tengerparti nyaralás során jó ötlet lehet sípoló latex csikóhallal meglepnünk kedvencünket. Ez a játékszer is könnyedén eldobható a kutyusnak, akár egy labda. Mivel anyaga puha, így nem sérti meg a kutya fogait és ínyét sem.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-csikohal-latex-36cm/

Amennyiben a család minden tagja szívesen játszana egyszerre is a házikedvenccel, akkor ideje beszerezni egy frizbit. Vízpart melletti program esetén olyat válasszunk, amely lebeg a vízen, így biztosan nem veszítjük szem elől. Az AniOne frizbi kialakítása lehetővé teszi a könnyű eldobást és elkapást az emberek és a kutyusok számára egyaránt. A játékszert dobálhatjuk egymásnak, de közvetlenül az ebnek is, így a játék mindenki számára szórakoztató lesz.

A nyári melegben állataink valószínűleg hamarabb elfáradnak, mint általában, figyeljünk a jelekre. Ha már inkább búvóhelyet keres kedvencünk, nagyon liheg, bágyadt, akkor ne erőltessük a játékot, pihenjünk egy kicsit, és itassuk meg friss, hűsítő ivóvízzel.

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem