Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb finomságai madaraknak

2017. október 13.

A hónap legjobb finomságai madaraknak

A kinti vadmadarak és a benti szárnyasok egyaránt kedvelik a kifejezetten ízletes falatokat, ezért érdemes időnként új finomságokkal is meglepni őket. A szabadon elő tollasokra a hideg hónapok közeledtével érdemes fokozott figyelmet fordítanunk, hiszen egyre nehezebben bukkannak majd élelemre a természetben.

A Multifit vadmadár eleség mixben, szinte minden megtalálható, amely a tollasok igényeinek megfelel. Van benne 1 kg zsíros eledel, melybe az olajok és zsírok mellett, diófélék, gyümölcsök és gabonafélék is kerültek, továbbá 1 kg szóróeledel, ami magvakból, gabonafélékből és diófélékből áll. Emellett találunk benne két cinkegombócot, egy óriásgombócot, két rudat, két magos tasakot és két mogyorós tasakot is. Tehát, ha nem szeretnénk túl sok időt a madáreledelek kiválasztására szánni, akkor ez a mix tökéletes megoldást jelent.

http://www.fressnapf.hu/multifit-vadmadar-eleseg-mix-11db-366kg/

A kinti szárnyasoknak kedveskedhetünk zsíros, almás rudacskákkal is. Egyetlen rúdban megtalálható minden tápanyag, amelyre egy vadon élő madárnak szervezetének szüksége lehet, hiszen állati zsírokkal és fehérjékkel, illetve vitaminokkal dúsított. További előnye, hogy héjmentes és tiszta, valamint 100%-ban parlagfűmentes. A kora reggeli vagy az esti órákban érdemes a madáretetőbe szórni belőle.

http://www.fressnapf.hu/premiere-faggyu-stick-alma-15kg/

A vadmadarak nagyon szeretik a bogyós gyümölcsöket is, úgy, mint a mazsolát, a bodzát és a csipkebogyót. A Multifit mazsolaeleség és a Premiere csipkebogyó is kizárólag természetes gyümölcsszemeket tartalmaz mesterséges adalékanyagok nélkül. A mazsolában és a csipkebogyóban található sok-sok vitamin, ásványi anyag és nyomelem hozzájárul a szárnyasok immunrendszerének megerősítéséhez.

MultiFit vadmadár mazsolaeleség 1kg

http://www.fressnapf.hu/premiere-csipkebogyo-mix-300g/

A papagájok egyik legkedveltebb finomságai közé tartoznak a kalitkába felakasztható rudak, melyek több ízben is elérhetőek. Választhatunk törpepapagájok számára készült tojásos, mézes vagy egyéb ízesítésű terméket, de nagyméretű papagájainkat is meglephetjük például gyümölcsös rudakkal. Mindkét Multifit sticks doboz válogatott összetevőjű kiegészítő eleséget tartalmaz, melyek tartósítószer felhasználása nélkül készültek.

MultiFit Sticks törpepapagájoknak tojásos 2x30g

MultiFit Sticks nagypapagájoknak gyümölcsös 2x90g

Ha valami igazán különleges nassolnivalóval szeretnénk kínálni tollas barátunkat, akkor vigyük haza a Multifit Nature snacks 120g-os banánchipset. Ebben az eleségben sem találhatóak színezékek és a tartósítószerek, kizárólag szárított banánból és növényi zsírból készítették.

MultiFit Nature Snacks banánchips 120g

Bármilyen kiegészítő eledelt is vásároljunk tollas kedvencünknek, mindig olvassuk el a csomagoláson feltüntetett összetevőket, és csak akkor tegyük a terméket a kosarunkba, ha az mindenféle mesterséges adalékanyagtól, tartósítószerektől és színezékektől mentes. Törekedjünk a 100%-ban természetes és egészséges finomságok beszerzésére, hogy hozzájárulhassunk a madarak hosszú és kiegyensúlyozott életéhez. Fontos, hogy ezeket a finomságokat csak kis mennyiségben, desszertként kínáljuk, hogy kedvencünk a fő táplálékát fogyassza legnagyobb mennyiségben.

 

Forrás: fressnapf.hu