Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb kellékei kiskutya neveléshez

2017. május 30.

A hónap legjobb kellékei kiskutya neveléshez

Mire van szüksége egy kiskutyának? Természetesen sok szeretetre, rengeteg törődésre és odafigyelő gondoskodásra! Áruházunk pedig a legkisebbekre is gondol, mert kifejezetten a számukra készült finomságink, felszereléseink és játékaink széles választékát kínáljuk az újdonsült gazdik számára. Mutatjuk a hónap legjobb kiegészítőit!

Finom és tápláló jutalom

Ha kiskutyánknak korához megfelelő ételt biztosítunk, miért ne adnánk neki ugyanígy kölyköknek való jutalomfalatot? A pozitív megerősítéses tréning az egyik legalapvetőbb technika az ebek fejlődéséhez, és az ízletes finomságok gyorsan motiválják négylábú barátainkat. A kifejezetten fiatal kutyáknak szánt jutalomfalatok elősegítik a csontnövekedést, és olyan hasznos tápanyagokat tartalmaznak, amik segítik a legkisebbeket, hogy nagyok és egészségesek legyenek.

A mi tippünk: Select Gold Sensitive Junior kutya jutalomfalat.

SELECT GOLD sensitive junior kutya jutalomfalat – bárány burgonyával 160g

Szobatisztaság

A kiskutyáknak több hétbe is telhet, mire megszokják a napirendet, és a sétálási időpontokat. Kedvencünknek meg kell tanulnia ezekhez az időpontokhoz kötni a WC-re menést, amihez természetesen idő kell. Továbbá a kisebb ebeknek többször is kell kimenniük, mint a nagyoknak, akik már megtanulták kontrollálni magukat, ezért mindenképp érdemes beszerezni kutya toalettet ás tréning alátétet. Ezek felszívják a nedvességet és tisztán tartják a padlót.

A mi tippünk: Doggy TOI Pelenka

DoggyTOI pelenka Medium 60x60cm

Játékos tanulás

A különböző sportok és gyakorlatok elősegítik, hogy kedvencünk egészséges legyen és formában maradjon mind fizikailag, mind mentálisan. Akármekkora a kutyánk, mindig vannak korban hozzáillő tréning feladatok, mint az apportírozás, vagy hogy az eb megtanuljon reagálni a nevére. Érdemes különböző játékokat vennünk, hogy fenn tudjuk tartani az érdeklődését. Ha komolyabb feladatokra is be akarjuk tanítani, érdemes beszerezni egy sípot vagy klikkert. Fontos, hogy a kiképzések alatt mindig a könnyebb feladatoktól haladjunk a nehezebbek felé, és tartsuk szem előtt a kutyus képességeit és kondícióját.

A mi tippünk: AniOne kutyajáték kötél teniszlabdával

AniOne kutyajáték kötél tenisz súlyzó 22cm

Forrás: Fressnapf.hu, kutyakozpont.hu