Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb kellékei a nyaraláshoz

2017. július 17.

A hónap legjobb kellékei a nyaraláshoz

A nyári hónapokban sokan döntünk úgy, hogy négylábú barátunkat is magunkkal visszük vakációzni. Ilyenkor legalább annyira figyelmesnek kell lennünk, mintha gyerkőccel mennénk, és érdemes listát írnunk arról, hogy mennyi mindent kell majd bepakolnunk az autóba.

Fontos megjegyezni, hogy ne vigyük nyaralni mindenáron kedvencünket. Ha azt tapasztaltuk, hogy kutyusunk rendkívül rosszul viseli az utazást, akkor inkább kérjünk meg egy otthon maradó családtagot vagy egy jó barátot, hogy vigyázzon rá, amíg mi távol leszünk. A hiányérzet átvészelése kevésbé megterhelő, mint a nem várt vakáció és az azzal járó út okozta különböző stresszhatások.

Ahhoz, hogy az eb minél otthonosabban érezze magát a kiválasztott szálláson, érdemes magunkkal vinnünk a már jól ismert kiegészítőit, ám ha tudjuk róla, hogy meg se kottyan neki egy kis változás, sőt, imád velünk kikapcsolódni, akkor akár új kellékekkel is meglephetjük.

Az elengedhetetlen kiegészítők közé tartozik egy biztonságos és jól szellőző szállítóbox. Nagyon fontos, hogy a doboz megfelelő méretű legyen, és háziállatunk kényelmesen meg tudjon benne fordulni, legyen helye ülni, állni, feküdni. Ha kutyusunk tavaly még kölyök volt, akkor előfordulhat, hogy a meglévő szállítónkat már kinőtte, ezt mindenképp ellenőrizzük le az indulás előtti napokban. Az AniOne szállítóboxok utazáshoz és otthoni használatra egyaránt tökéletesek, kifejezetten a kedvencek és gazdáik igényeit figyelembe véve készültek, a biztonságos szállítás, mint fő szempontot szem előtt tartva. Nem kell aggódnunk a takarítás miatt sem, ugyanis könnyedén tisztíthatóak.

AniOne szállítóbox fekete-szürke 50x33x32cm

Ha hosszabb útra indulunk, mindig legyen nálunk friss, hideg ivóvíz, és időnként álljunk meg, hogy meg tudjuk kínálni vele a kutyát. A legjobb, ha olyan kulacsot vásárolunk, amelynek a kupakja itatótálként funkcionál, így egyszerűen kivitelezhető a víz tárolása és az itatás egyaránt. Az AniOne 750 ml-es rozsdamentes acél itatója segít minél tovább frissen tartani a hűsítő folyadékot.

Lehet, hogy a már jól ismert terepen póráz nélkül is fegyelmezetten sétál velünk az eb, de a nyaralás idejére érdemes beszerezni egy kényelmes nyakörvet vagy hámot és egy hosszú pórázt. Így egyrészt biztonságosabban közlekedhetünk a tengerparton vagy az idegen város utcáin, másrészt egyes helyeken el is várhatják tőlünk a használatát. A divatos lazac színű AniOne póráz 15 m hosszú, ennek köszönhetően pedig elegendő mozgásteret biztosít bundás barátunknak.

Kedvencünk etetője, itatója és fekhelye biztosan mindig felkerül a listára, de egy hasznos kelléket nagy eséllyel elfelejthetünk. Ez pedig a kutyafésű. Nem csak a vizes programok, de erdei kirándulások után is jól jöhet egy More For 2 az 1-ben univerzális kefe, amely bármely szőrtípushoz megfelelő. A drótkefe-oldal segít eltávolítani az elhalt szőrszálakat és az izgalmas nap során bundába ragadt durva szennyeződéseket. A kefe másik oldalával pedig szép fényessé varázsolhatjuk kedvencünk bundáját.

MORE FOR kefe 2oldalas L

 

Forrás: fressnapf.hu