Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb készségfejlesztő játékai

2016. augusztus 22.

A hónap legjobb készségfejlesztő játékai

Ahhoz, hogy négylábúnk boldog tagja legyen családunknak, fontos a sok törődés. Felelős állattartóként minden nap szánnunk kell egy kis időt a közös játékra és a kikapcsolódásra. A legtöbb játékszer segíti háziállatunkat a fejlődésben, de egyes termékek kifejezetten készségfejlesztőek.

Érdemes olyan játékokat is beszereznünk kedvencünknek, amelyek speciálisan arra lettek kifejlesztve, hogy az állat használja a szimatát, és gondolkodnia, valamint ügyeskednie is kelljen.

Az egyik legjobb ötlet a jutalomfalattal tölthető játékszer, amely cicáknak és kutyáknak készült változatban is kapható. Hosszantartó játékélményt biztosít, miközben a háziállatnak ki kell szimatolnia, hogy finomság lapul a játékban, és rá kell jönnie, hogy hogyan juthat hozzá. Ez a fajta játék anélkül is leköti az állat figyelmét, hogy nekünk is aktívan részt kellene benne vennünk. Ráadásul guruló labda esetén egy kis testmozgásra is ösztönzi kedvencünket. Erős, és stabil anyaguknak köszönhetően nem kopnak el azonnal, jól bírják a rágcsálást. Beszerezhetőek több színben és formában is, és még vízállót is választhatunk, ami a nyári napokon a vízparton különösen praktikus.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-labda-jutalomfalattal-toltheto-sarga-11cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-ragoka-jutalomfalattal-toltheto-18cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-jutalomfalattal-toltheto-6cm/

Manapság egyre népszerűbbé válnak azok a játékszerek, melyeknek már a nevükben is olvasható, hogy „IQ” vagy „készségfejlesztő”. Érdemes kipróbálni őket.

Azoknak a kutyusoknak, akik még nem találkoztak ilyen játékkal, az AniOne IQ-játék kezdő szinten a javasolt. Ez a fából készült játékszer segíti a kutyák mentális fejlődését, illetve az együtt eltöltött idő alatt erősíti a gazdi és háziállata közötti kapcsolatot. Mindkét fél számára szórakoztató kikapcsolódást biztosít.

http://www.fressnapf.hu/anione-iq-jatek-kezdo-szint-18cm/

A More For Dogs IQ-játék három nehézségi szinttel rendelkezik, a Dog Clever a már profi kutyáknak szánt változat. Ez az intelligencia játék is fából készült, és vidám perceket okoz az állatnak és gazdájának egyaránt. Minden korosztályú és méretű eb számára kiválóan alkalmas. Ahogy a többi hasonló típusú játék, ez is jutalomfalattal tölthető. Könnyedén tisztítható, így nem kell aggódnunk, ha összepiszkolja a kutyus.

http://www.fressnapf.hu/dogs-iq-jatek-dog-clever-l3-32x32cm/

A More For Dogs Dog Twister IQ-játék erős műanyagból készült így minden évszakban, kint és bent is játszhatunk vele. További nagy előnye a fából készült játékszerekkel szemben, hogy rendkívül higiénikus, még mosogatógépben is mosható.

http://www.fressnapf.hu/dogs-iq-jatek-dog-twister-l3-35x35cm/

Természetesen a cicagazdik sem maradhatnak izgalmas készségfejlesztő játékok nélkül. Az AniOne egyik ilyen típusú játékszere többek között kis tartályokat tartalmaz, melyekbe apró jutalomfalatkákat vagy kisebb játékokat is beletehetünk a bársonytalpú motiválására. Kezdetben viszont a karika belsejében és a rugó végén lévő labdák is hamar rabul ejtik a játékos kedvű minitigrisek szívét.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-keszsegfejleszto-19x19x21cm/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem