Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb kiegészítői szállításhoz

2016. június 23.

A hónap legjobb kiegészítői szállításhoz

A nyár az utazások időszaka. Többnapos kikapcsolódás esetén sokszor felmerül a kérdés, hogy háziállatunkat is magunkkal vigyük-e vagy inkább rábízzuk őt valakire, amíg távol vagyunk. Amennyiben kedvencünk is velünk tarthat, fontos, hogy megfelelő eszközt válasszunk a szállításához. Egy kisállathordozó nem csak nyaralás esetén lehet praktikus, de kisebb utazásokkor is, mint például az állatorvos meglátogatásakor.

Legyen szó cicáról, kutyáról vagy más kisállatról, a biztonságos és kényelmes szállítás nagyon fontos. Sok háziállat kifejezetten fél az utazástól és a szállítóboxoktól, ezért érdemes minél hamarabb, még az út előtt összebarátkoztatni őket a hordozóval. Soha ne kezdjük azzal, hogy betesszük az állatot a boxba és rázárjuk az ajtót, mert ezzel negatív élményt párosítunk a szállítóhoz, és megijesztjük kedvencünket, esetleg azt sugalljuk felé, hogy büntetésből zártuk be. Csak tegyük le a hordozót nyitott ajtóval, és hagyjuk, hogy kedvencünk körbeszaglássza és magától besétáljon. Ha ez megtörtént, becsukhatjuk az ajtót, közben pedig kedves szavakkal, nyugodt hangon jelezhetjük, hogy minden rendben van. Amennyiben négylábúnk ki szeretne jönni, akkor engedjük ki. Idővel, mikor már nem érzi magát kellemetlenül odabent, hosszabb időre is bent hagyhatjuk.

A kisállatszállítók több színben, formában és méretben kaphatóak. A cicák és kisebb állatok, nyuszik vagy görények részére általában az S-es méret elegendő. Úgy válasszuk ki a hordozó nagyságát, hogy abban kényelmesen elférjen kedvencünk, fel tudjon állni és akár meg is tudjon fordulni benne, ha szeretne. A szűk hely kellemetlen bezártságérzetet nyújt az állatoknak is. Jó választás lehet például a 23x51x31 cm-es fit+fun szállítóbox, melyben a cicákon kívül kisméretű kutyusok is elférhetnek. Összeszerelése gyors és egyszerű, a maximális teherbírása pedig 5 kg.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-szallitobox-zold-23x51x31cm/

Ha valamennyivel masszívabb szállítóboxra van szükségünk, akkor az AniOne olíva-szürke színű szállítóját érdemes beszereznünk. Ezek a hordozók ideálisak autós utazáshoz és otthonra egyaránt. Az optimális légáramlást szellőzőnyílások biztosítják. A nyitás és zárás egyszerű és biztonságos, hiszen a fém rácsos ajtó rugós rendszerrel lett ellátva. Könnyen összeszerelhető és tisztítható. Mérettől függően akár 50 kg-mal is terhelhető, így nagyobb kutyákat is bátran szállíthatunk benne.

http://www.fressnapf.hu/anione-szallitobox-oliva-szurke-s-61x40x41cm/

Ahhoz, hogy cicánk vagy kutyusunk otthon vagy az autóban is a lehető legnagyobb kényelemben pihenhessen, válasszunk a hordozó méretéhez megfelelő AniOne párnát. Bárányszőr jellegű, puha anyagának köszönhetően sokkal hamarabb megkedvelheti kedvencünk az utazást. A párna alja csúszásgátlóval bevont, így szállításkor sem mozdul el a helyéről. 40°C-on pedig mosható, tehát egyszerűen tisztántartható.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyaparna-2-es-szallitoboxhoz-fekete-30x47cm/

Ha nagy és extra stabil szállítóbox szükséges négylábúnkhoz, és elegendő helyet is tudunk hozzá biztosítani járművünkben, akkor az AniOne Traveller a kiváló választás. A fémrudaknak köszönhetően teljesen stabil, nagyobb kutyákat is bátran szállíthatunk benne. Nagy ablakain keresztül optimális a szellőzés. A szállító gumilábakkal lett ellátva, így nem csúszkál egy-egy nagyobb kanyar során sem. Szétszedett állapotban kis helyen is elfér, összeszerelése pedig gyerekjáték.

http://www.fressnapf.hu/anione-szallitobox-traveller-textil-l-91x58x61cm/

Gyalogos szállításhoz kifejezetten kényelmesnek bizonyul az AniOne-kutyaszállító táska, amely beépített cipzárral rendelkezik alul és felül is. Összehajtható, így kis helyen is elfér, ha már nincs rá szükségünk. A hozzá tartozó párna 30°C-on mosható. Anyaga ellenáll a kaparásnak is. Maximum 5 kg-os kisállatunknak vásároljuk.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyaszallito-taska-rose-42x35x32/

Abban az esetben, ha kutyánk vagy macskánk láthatóan rosszul érzi magát minden utazáskor, hiába biztosítjuk számukra a megfelelő kényelmet, egyeztessünk állatorvossal.

 

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem