Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb nyári kiegészítői

2017. július 06.

A hónap legjobb nyári kiegészítői

A legmelegebb hónapokban négylábú barátaink fokozott figyelmet igényelnek tőlünk. Egyes kiegészítőkre ilyenkor kifejezetten nagy szükség lehet, nem csak akkor, ha sétálni vagy nyaralni indulunk, hanem akár otthon is.

Nyáron az ivóvíz fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Akár kutyusunk, akár cicánk van, akár kint, akár bent tartjuk, ügyeljünk arra, hogy mindig legyen előtte friss, hideg ivóvíz. Ehhez érdemes néhány jó minőségű itatótálat beszereznünk, melyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a napsugaraknak. Javasolt a lakás vagy az udvar több pontjára is itatót helyezni, hogy biztosan ne feledkezzen meg a folyadékpótlásról kedvencünk. Lehetőség szerint árnyékos területre helyezzük a tálakat, hogy ne melegedjen fel túl hamar a víz, és igyekezzünk gyakran cserélni, illetve újratölteni. Ahogy az emberek, úgy a háziállatok sem szívesen kortyolnak langyos vagy meleg vízből.

http://www.fressnapf.hu/anione-keramia-tal-szines-korokkel-700ml/

Ha hosszabb útra vagy sétálni indulunk, akkor is kell, hogy legyen nálunk folyadék, mert időnként szüksége lesz bundás barátunknak egy kis frissítőre. A 750 ml-es AniOne rozsdamentes itatók kifejezetten erre a célra készültek. Fedelük itatótálként használható, így könnyedén meg tudjuk kínálni az állatot a hűsítő vízzel, nem szükséges külön edényt elővennünk emiatt és a kezünk is tiszta marad.

A textil kisállat hordozókat érdemes műanyagra cserélni, hiszen a vastag anyag ilyenkor csak még jobban felmelegíti az eb vagy a bársonytalpú testét. Nagyon fontos a jó szellőzés, illetve az optimális légáramlás, amelyet például az AniOne szállítóboxok biztosítanak. Ezek a dobozok használhatóak lakáson belül, utazáskor, autóban egyaránt. Több méretben kaphatóak, 5-50 kg-ig terhelhetőek, így macskáknak és kutyáknak egyaránt érdemes beszereznünk egyet. A fémrácsos, rugós rendszerű ajtónak köszönhetően ráadásul sokkal biztonságosabbak is, mint az átlagos hordozók.  

AniOne szállítóbox szürke M 67,5x51x47cm

A nyaralás vagy a megszokott útvonaltól eltérő séták idején a kutyusokat több inger éri, így előfordulhat, hogy nem minden parancsra hallgatnak azonnal. Egy kis plusz motivációként érdemes mindig magunknál tartani néhány szem jutalomfalatot, amelyeket a legegyszerűbben AniOne snacktartóval hordozhatunk. Mivel a tasak könnyedén az övünkre rögzíthető, így kezünk szabadon marad, hiszen nincs szükség külön szatyorra vagy táskára.

AniOne snacktartó jutalomfalathoz 15x10cm

Bár tovább van világos, az idő is lassabban hűl le, így előfordulhat, hogy inkább sötétedés után indulunk sétálni. Ilyenkor érdemes az őszi és téli hónapokban jól bevált fényvisszaverő kiegészítőket magunkkal vinni. Ha még nincs, akkor mindenképp ajánlott beszereznünk egy nyakörvet vagy hámot, valamint egy pórázt is. Ezáltal nem csak háziállatunk, hanem a többi járókelő is nagyobb biztonságban lesz, hiszen például egy fényvisszaverő póráz sokkal hamarabb észrevehető, így senki sem fog sem gyalog, sem kerékpárral elakadni benne.

 

Forrás: fressnapf.hu