Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb szállítóboxai

2017. június 16.

A hónap legjobb szállítóboxai

Ahogy melegszik az idő, egyre több állatbarát indul útnak, hiszen elérkeztünk a nyaralási időszak előszezonjához. De akár egy másik várost vagy egy távoli országot, akár a néhány kilométerre lévő állatorvost szeretnénk meglátogatni, fontos a megfelelő szállítóeszköz, anélkül nem javasolt háziállatunkat utaztatni.

Különösen külföldi utazáskor kell hosszú listát összeállítanunk. A szállítóboxon kívül szükségünk lesz bundás barátunk egészségügyi papírjaira, sőt, útlevelére is. Emellett pedig nem szabad megfeledkeznünk az ivóvízről, a kisállat kedvenc eledeléről, fekhelyéről, pórázáról és játékairól sem.

A jó szállítóbox erős, strapabíró anyagból készült, könnyen tisztítható és fontos szempont a jó szellőzés is. A méretét tekintve akkora legyen, hogy állatunk bármikor kényelmesen meg tudjon benne fordulni és fel tudjon állni.

Ha maximum 5 kg súlyú kistestű kutyust, cicát  vagy nyuszit, esetleg tengerimalacot, görényt szeretnénk szállítani például az állatorvoshoz, akkor elegendő lehet egy 23x51x31 cm-es fit+fun szállítóbox. Hosszabb utazásokhoz viszont az AniOne szállítója javasolt, melynek erősebb anyaga és fém ajtaja garantálja a biztonságos utazást.

fit+fun szállítóbox fekete 23x51x31cm

AniOne szállítóbox oliva-szürke XS-S 56x37x33cm

Az AniOne szállítóboxok XS-től egészen XL méretig elérhetőek. A mérettől függően 5 kg-tól 50 kg-ig terhelhetőek. A dobozok szellőzőnyílásokkal lettek ellátva, tehát biztosított az optimális légáramlás. A fém rácsos ajtó minden esetben rugóval felszerelt, így a nyitás és a zárás egyszerre kényelmes és biztonságos. A rendkívül tartós anyagnak köszönhetően hosszú éveken át nem lesz szükségünk új szállítóeszköz vásárlására, kivéve, ha kinövi kutyusunk. Az összeszerelés mellett a tisztításuk is egyszerű, így bármilyen alkalomra, otthonra, autóba, utazáshoz is kiválóak.

AniOne szállítóbox fekete-szürke 60x40x40cm

AniOne szállítóbox szürke L-XL 100x67x75cm

Hogy a hordozóban eltöltött idő ne csak biztonságos, de igazán kényelmes is legyen, válasszunk háziállatunknak egy puha, csúszásgátlóval ellátott párnát is, mely segít, hogy még otthonosabban érezze magát bundás barátunk. Így könnyedén egy igazán komfortos pihenőhelyet varázsolhatunk a számára.

AniOne kutyapárna 1-es szállítóboxhoz fekete 24x41cm

Még a tervezett kikapcsolódás előtt ajánlott kedvencünket összebarátkoztatni a szállítódobozzal, hogy ne érezze magát kellemetlenül, amikor hosszú időn keresztül kell benne tartózkodnia. Tehát már a lakásban érdemes megmutatni neki, és engedni, hogy körbeszimatolja, felfedezze. Hagyjuk, hogy magától menjen bele az állat, és először csak kis időre, majd egyre tovább hagyjuk csukva a box ajtaját. Ügyeljünk arra, hogy még véletlenül se társítsa a négylábú negatív élményhez az eszközt, ne érezze büntetésnek, ha bele kell mennie. Ha nehéznek tűnik a beleszoktatás, próbálkozzunk jutalomfalattal, hiszen a pozitív megerősítés ilyenkor is elengedhetetlen. Ha sikeresen hozzászoktattuk kedvencünket a boxhoz, az sok helyzetben nagyon hasznos, nem csak utazások esetén, például: ha olyan vendégek érkeznek akik félnek a kutyától, vagy akitől a kutya fél, a szálláshelyen bezárhatjuk a dobozba, hogy biztosan ne okozzon kárt.
Forrás: fressnapf.hu