Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb szobajátékai

2017. november 10.

A hónap legjobb szobajátékai

A fázósabbak nem szívesen töltenek el több időt odakint a hidegben, legyen szó gazdiról vagy háziállatról, és ez érthető is. Az esős napokon kifejezetten érdemes bent maradni, nehogy megfázzon a négylábú. De fontos, hogy ilyenkor is biztosítsunk rendszeresen mozgási lehetőséget kedvenceinknek, akár vidám játékok keretében.

Egy mókás plüssfigura a legtöbb kölyökkutya figyelmét felkelti, és már kezdődhet is a szórakozás a lakásban. Akár dobáljuk, akár húzogatjuk a játékot, bundás barátunk biztosan élvezni fogja a közös időtöltést. Az AniOne plüss állatkák előnye ráadásul, hogy puha, fogbarát anyagból készültek, így bátran játszhatnak velük a fiatal és kistermetű kutyusok. Háromféle forma közül választhatjuk ki a nekünk vagy állatunknak leginkább tetszőt.

AniOne kutyajáték plüss állatkák 13x12cm

Talán nincs is olyan egészséges eb, amelyik ne szeretné a pocakját. Éppen ezért egy jutalomfalattal tölthető játékszer mindig sikert arathat, még a borongós, lustálkodós napokon is. Csak töltsük meg a labdát finomságokkal, majd óvatosan hajítsuk el kutyánknak, és figyeljük, ahogy próbálja megszerezni az illatos rágcsálnivalót. Az AniOne labda erős és stabil anyagból készült a hosszantartó játékélményért.

AniOne kutyajáték labda jutalomfalattal tölthető sárga 11cm

Az IQ játékokkal kedvenceink szellemi képességeit fejleszthetjük. Az AniOne fajáték azoknak a kutyusoknak nyújt leginkább élvezetet, akik még nem játszottak velünk ilyesmit. Az IQ szett segít kialakítani a gazdi, valamint a háziállat közötti kötődést és kapcsolatot. Szórakoztató tevékenységet biztosít mindkét fél számára.

AniOne IQ játék kezdő szint 18cm

A More For Dogs Brick IQ játékban a tapasztaltabb ebek is biztosan örömüket lelik. Az eszköz mentálisan fejleszti, és közben kellemesen lefárasztja az állatot. Erős műanyagból készült, így higénikusan, mosogatógépben mosható, hogy a gazdinak a lehető legkevesebb gondja legyen a tisztításra.

MORE FOR DOGS IQ játék Dog Brick L2 40x28cm

A macskáknál örök gyöngyszem a botos cicajáték, amellyel szerencsére kint és bent is egyformán lehet játszani. Húzogassuk folyamatosan a bársonytalpú előtt, vagy csak rögzítsük valahova, hogy a cica egyedül is elérje, és már kész is a mozgékony időtöltés. Az AniOne XXL játék extra hosszú, a bot anyaga rugalmas műanyag, így még izgalmasabb vadászatot szolgáltat a minitigris számára.

AniOne cicajáték XXL bot labda toll 90cm

Ha épp nem érünk rá együtt játszani macskánkkal, akkor megteszi helyettünk az AniOne Twisty cicajáték! Az ovális formájú, billegő, elemes játék a hozzá erősített plüss labdát forgatja. Ez a mozgás ösztönzi a kistigriseket a játékra. Ha mégis szeretnénk együtt szórakozni kedvencünkkel, akkor jó, ha tudjuk, hogy a távirányító segítségével a játék automata módról átváltható kézi üzemmódra, valamint aktiválható vele a LED-es világítás is a minél vidámabb játékidő céljából.

AniOne cicajáték Twisty 9x9x16cm

És persze ne feledkezzünk meg a bársonytalpúak készségfejlesztéséről sem! Az AniOne cicajáték kis tartályait érdemes megtölteni jutalomfalatkákkal vagy apró játékszerekkel, amikért szívesen küzd majd meg kedvencünk.

AniOne cicajáték készségfejlesztő 19x19x21cm

 

Forrás: fressnapf.hu