Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb természetes eledelei

2017. szeptember 13.

A hónap legjobb természetes eledelei

Ahhoz, hogy háziállatainknak akár egy évtizeden át tartó és boldog élete legyen mellettünk, nagyon fontos, hogy megfelelően tápláljuk őket. Igyekezzünk magas minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó eledelekkel kínálni bundás barátainkat. Törődésünk hosszú távon mindenképp megtérül, hiszen az egészséges falatoknak köszönhetően kisebb eséllyel alakulnak ki megbetegedések, melyeknek kezelése különösen költséges lenne.

Kistestű kutyus esetén válasszuk például a tálkás, 100g-os kiszerelésű Real Nature WILDERNESS teljes értékű eledeleket. Receptúrájuk a kutyák elődjeihez, a farkasok táplálkozásához igazodik. A pulyka ízű változat például 70%-ban húst, 30%-ban pedig válogatott zöldségeket, zöldfűszereket és egyéb érzékes összetevőket tartalmaz, gabona nélkül.

Real Nature Wilderness tálka adult pulyka 100g

A 400g-os Real Nature konzervek a nagytesű kutyák számára is megfelelőek. 100%-ban természetes összetevőket – a marhás termékek például húst, húslét, vörösáfonyát, ásványi anyagokat, lenolajat, gyermekláncfüvet, cickafarkat, csalánt és galagonyalevelet – tartalmaznak. Ezek mind-mind hozzájárulnak az állat szervezetének egészséges működéséhez.

Real Nature Wilderness Pure kutyakonzerv marha 400g

Ha kedvencünk inkább a száraz tápokat és különleges ízvilágú falatokat részesíti előnyben, akkor vásároljunk vaddisznós Real Nature szárazeledelt.  Az eledel 70% kiváló minőségű vaddisznóból, bárányból és kacsából, valamint 30% gyümölcsből, zöldségből és fűszernövényekből áll. Gabonatartalma 0%. A Real Nature WILDERNESS 100%-ban természetes, mentes a tartósítószerektől, aromáktól és színezékektől. Bátran kínáljuk vele a már kifejlett – 11-24 hónapos – négylábúnkat.

Real Nature Wilderness kutya szárazeledel vaddisznó 12kg

Az egészséges táplálás a cicák esetében is ugyanannyira fontos. A Select Gold Sure lazacos konzerv hozzáadott cukor, szója, tartósítószerek és színezékek nélkül készült. Mindig, mielőtt bevásárló kosarunkba helyeznénk egy terméket, olvassuk el az összetevőket, és győződjünk meg arról, hogy nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

Select Gold Sure konzerv adult lazac 375g

A Real Nature termékek is kiváló választásnak bizonyulnak, hiszen kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Hal (33%), tyúkhús (33%), húsleves (30,5%), burgonya (2%), ásványi anyagok (1%), sáfrányolaj (0,5%) – nem is kívánhatna jobbat egy bársonytalpú.

Real Nature hal+csirke konzerv macskáknak 400g

A törpenyusziknál kifejezetten fontos figyelnünk arra, hogy a kiválasztott táplálékokban ne legyenek jelen színezékek, cukor és egyéb mesterséges anyagok, mert emésztőrendszerük nagyon érzékeny és könnyen megbetegednek. A friss, pormentes széna mellett olyan pelletet válasszunk, amely kifejezetten a nyuszik számára készült. A hörcsög és tengerimalac eleségek, valamint a színes karikákat és kukoricaszemeket tartalmazó olcsó termékek nem megfelelőek.

Real Nature törpenyúl eleség 500g

Forrás: fressnapf.hu