Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Hörcsögbújócska

2014. május 23.

Hörcsögbújócska

Papírguriga, műanyag dobozka vagy hörcsögöknek készült kastély. Máshogy néznek ki, egyvalamiben viszont közösek: remek búvóhelyek apró kedvenceinknek!

A hörcsögök természetüknél fogva szeretik magukat bevackolni valamilyen kevésbé látható helyre. A célra sokféle tárgy megfelel, vannak, akik a papírgurigát preferálják és vannak, akik valódi kacsalábon forgó palotát vásárolnak rágcsáló barátaiknak. A kérdés már csak az, hogy melyik a jobb?

1. Guriga

A legegyszerűbben beszerezhető búvóhely. Szinte mindenkinél található otthon legalább egy darab, amibe a hörcsög vidáman behordhatja a forgácsot és már szunyókálhat is csendes odújában. A guriga bármennyire jó megoldásnak tűnik, azért veszélyeket is rejt magában, például káros lehet az állat egészségére, ha rágcsálni kezdi a széleit és véletlenül lenyeli egy darabját. Előnye viszont, hogy bármikor kicserélhető, ha a hörcsög belepiszkítana, ráadásul mindkét vége nyitott.

2. Műanyag hörcsöglak

Praktikus, színes és igazi kuckóérzetet ad az állatnak. Csak egyik fele nyitott, ezért a hörcsög annyira elbújhat benne, hogy egyáltalán nem látjuk, hogy ott van. A műanyag lak előnye továbbá, hogy könnyen takarítható, mert többségük két részből (egy alsó és egy felső) áll, ezért az illesztés mentén bármikor szétszedhető.

3. Kastély, házikó

Annak ellenére, hogy sokak szerint a hörcsögök nem igénylik a különleges berendezési tárgyakat, nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy meglepjük velük kedvencünket. Ha ilyesmit választanánk, érdemes olyat, amin belül a kisállat fel-le tud mászkálni, vagy akár egyik feléből a másikba egy kis csövön keresztül, így nem csak alvó- és bújóhelynek használhatja, hanem mászókának is.

Áruházainkban a különleges búvóhelyektől az egyszerűbb darabokig számos terméket talál, jöjjön el hozzánk és találja meg az ideális hörcsöglakot!

http://www.fressnapf.hu/aruhazak/

Források: hamsterific.com / haziallat.hu