EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Horpi

Horpi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Labrador Keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Horpi 2011. augusztusi születésű, labrador keverék kan. Zalaegerszeg Pózva városrészében kóborolt, az előélete nem ismert a számunkra, így azt sem tudjuk, hogy mi a kobakja deformitásának az oka. Bekerülésekor nagyon legyengült, siralmas állapotban volt, a rágóizmai elsorvadtak, feltehetően sokáig éhezett. A néhány nálunk töltött hónap alatt szépen felerősödött, meghízott. Barátságos, bújós, hízelgő eb, igényli az ember társaságát. Nagy mozgásigényű, aktív kutya, kedveli a nagy sétákat. Nagy udvarral rendelkező kertes házba ajánljuk. A fajtársaival jól megfér, a szukákkal fenntartás nélkül, a kanokkal lehet, hogy konfliktusba keveredne, a rágóizom hiánya miatt azonban nem tud harapni, így verekedni sem? Félti az ételét, ilyenkor könnyebben konfrontálódik kutyatársaival, célszerű ezért ilyenkor elkülöníteni. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. 6 éven felüli gyermekek és idősebbek mellé is jó választás, kezdő kutyatartók számára is ideális. Pórázon szépen közlekedik.

További képek Horpiról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem