Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Huba, 10 évesen gazdit keres! Huba, 10yrs looking for home

Huba, 10 évesen gazdit keres! Huba, 10yrs looking for home

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:fekete
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709

 

Huba egy a sok idős, átlagos külsejű, fekete kutya közül, akiken nem akad meg a gazdijelöltek szeme. Így már több mint 5 éve a menhelyen!Őszes pofiján látszik a kora, de még sok évig lehetne egy gazdi társa. Olyanoknak ajánljuk akik szeretnének egy nyugodt, megfontolt kutyával hosszú sétákat tenni, otthonra pedig egy jó jelzőkutyát. Kedves, vágyik a szeretetre, más kutyákkal is jó és gyerekek vagy idősek mellé is. Szeretnénk hinni hogy neki is van valahol egy szerető otthon. Mert nagyon megérdemli. //

Huba is a lovely, calm and trusted 10 yrs old male dog who spent half of his life at our animal shelter. He doesn’t have an attractive or irresistible appearance, he is just a simple old black dog. But he is adorable, lovely with kids and dogs and everyone who gives any attention to him. He is slow, but loves to walk. We hope he still can find a lovely home for the rest of his life.

Várjuk a gazdijelöltek jelentkezését elérhetőségeinken // INFO:

www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36-70-601-6700