Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Hullámos tojómnak egy hete hasmenése van. Ürüléke folyós, zöldes színű. Többet iszik és nem olyan aktív, mint szokott lenni.
A magkeverékét egyáltalán nem eszi, csak fürtös kölest hajlandó csipegetni (azt sem olyan sokat). Nem tudom, hogy ez a hasmenésével van-e összefüggésben, vagy azzal, hogy tápot váltottunk. (biztos nem az újtól van a hasmenés, mert még csak meg sem kóstolta)
Hogyan tudnám kezelni? Mivel tudnám rávenni a magkeverékre?

2014.01.31

Állatorvos
A madarat orvoshoz kellene vinni. Érdemes lenne székletmintát is mutatni az orvosnak. Étvágytalanság, hasmenés és sok víz fogyasztása súlyos betegség tünete is lehet (pl.: májbetegség). A madárnak valószínűleg antibiotikumra, probiotikumra (pl.:Laktiferm C) van szüksége, esetleg májvédő gyógyszer alkalmazása is szükséges lehet. Ha a probléma rendeződik, akkor újra fog enni a madár.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem