Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Hurrá, költözünk!

2016. június 27.

Hurrá, költözünk!

Bezárul egy ajtó, de rögtön utána ki is nyílik a következő: a júliust már frissen, megújulva köszöntjük a szombathelyi Park Centerben (Szt. Gellért u. 66.)!

A forró nyári napok örömére érdemes meglepni négylábú barátját néhány új, vízparton is praktikus játékkal: mit szólna például Pufi egy strapabíró frizbihez vagy egy mókás latex csikóhalhoz? Persze Mirci is jobban élvezi a lakásban való hűsölést, ha egy levadászható, önműködő labdával szórakoztathatja magát. Eledelválasztékunkban a szokásos kedvencek mellett a gazdik a nyári hangulat jegyében szezonális falatokat is találhatnak, és természetesen központi akcióink az új helyszínen is érvényesek.

A legjobb hírt a végére tartogattuk: a nyitás napján, június 30-án és másnap, július 1-jén 20% ENGEDMÉNYT ADUNK minden nálunk kapható játékra, eledelre és felszerelésre!

Ne feledje: június 30-a, Szombathely, Park Center. Ott találkozunk! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem