Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Hűsítő nasik, lepje meg kedvencét a hőségben!

2015. július 15.

Hűsítő nasik, lepje meg kedvencét a hőségben!

A nyári hőségben házi kedvenceinknek is igazán jól tud esni pár hűsítő falat. Íme, néhány egyszerű, de nagyszerű nyári nassolnivaló-ötlet négylábúaknak.

A legfontosabb, hogy állataink előtt – legyen szó cicáról, kutyáról vagy kisemlősről – mindig legyen elegendő mennyiségű friss ivóvíz. Az eb és a macska itatótálkájába akár 1-2 darab jégkockát is helyezhetünk, melyektől nem csak kellemesen hideggé válik a víz, de kedvenceink érdeklődését is felkelthetik a vízben úszkáló jégdarabok. Arra vigyázzunk, hogy ne hűtsük le túlságosan a vizet, mert a túl hideg víz kedvenceink torkának is megárthat és a túl sok jég a gyomrát is irritálhatja, ha megeszi.

Hűs joghurt:

A legegyszerűbb, ha a hűtőből hűs joghurtot adunk kedvencünknek. Akárcsak az ember esetében, kedvenceink emésztésének is jót tesz ez a fajta finomság, amellett, hogy kellemesen hűsít. A nagy melegben kedvencünk étvágya is csökkenhet, de a joghurthoz hasonló könnyű, hűs ételek nekik is jólesnek. Ha úgy érezzük, hogy kedvencünk nem iszik eleget a tikkasztó hőségben, akkor a joghurt felvizezésével több folyadék lefetyelésére buzdíthatjuk.

Könnyű ételek:

A nagy melegben kedvenceinknek is jólesnek a könnyű ételek. Ha kutyánk, cicánk nem szorul speciális diétára és nem érzékeny a táplálékváltozásra, akkor kedveskedhetünk nekik is finom nyári ételekkel. Kínálhatjuk őket langyos zöldséges levesekkel, amelyek amellett, hogy ízletesek, kiváló folyadékforrások is, ami a hőségben nagyon fontos. Kedvenceink is kaphatnak párolt zöldségeket szálkamentes hallal, sovány hússal, finom sajtdarabkákkal, főtt tojással. Adhatunk hűvös gyümölcs és zöldségdarabokat is négylábú barátainknak, ha szeretik.

Bébiétel:

Próbáljunk meg olyan bébiételre bukkanni, amely nem tartalmaz vöröshagymaport. Ha nem akarunk főzni, akkor a langyos bébiétel is nagyon jó könnyű nyári étel.

Forrás: thekitchn.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem