EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Így lepje meg a kisállatát!

2014. december 12.

Így lepje meg a kisállatát!

Kevés olyan gazdi van, aki karácsony közeledtével nem szeretné valamivel megajándékozni bundás kedvencét. A kisállatok is boldogan próbálgatják a nekik szánt meglepetéseket, és nem is gondolnánk, mennyi mindennel okozhatunk örömet az apró állatoknak.

Hörcsög, egér, tengerimalac, nyuszi, degu, csincsilla, görény? Bármilyen kisállatunk is van, ünnepekkor bátran megajándékozhatjuk egy-egy kisebb ajándékkal. Vásárolhatunk a szaküzletekben kifejezetten nekik készült meglepetéseket, és a bolti termékeket akár ki is egészíthetjük néhány házi készítésű tárggyal.

A kisemlősök többsége (hörcsög, egér, degu, csincsilla, tengerimalac) szívesen bújócskázik, amikor csak teheti. Nem csak szunyókálni, hanem játszani is szeretnek az alagút-, cső- és járatrendszerekben, vagy a friss szénában.

http://www.fressnapf.hu/multifit_vagott_szena_2_kg/

http://www.fressnapf.hu/anione-bujo-henger-kisallatoknak/

Ezért aligha nyúlhatunk mellé, ha ilyesmit választunk nekik. Emellett meglephetjük őket egy-egy új játékkal is: libikókával, fából készült csörgővel, vagy akár egy új futókerékkel, futógömbbel, vagy valami rágható tárggyal is.

http://www.fressnapf.hu/anione-libikoka/

http://www.fressnapf.hu/anione-henger-csorgovel/

Ha régóta tervezzük, hogy kedvencünket meglepjük egy nagyobb, izgalmasabb kuckóval, kifutóval vagy ketreccel, akár karácsonyra is időzíthetjük a vásárlást, így legalább figyelemmel kísérhetjük, amikor kisállatunk megismerkedik vele.

http://www.fressnapf.hu/kisallat_ketrec_remus/

Mivel a kisállatok is szívesen pihennek télen meleg helyen, ahová bármikor bebújhatnak, beszerezhetünk kedvenceinknek akár egy ketrecben felfüggeszthető, zsák formájú alvóhelyet is.

Miután a játékokról gondoskodtunk, ne feledkezzünk meg valami különleges finomságról sem, hiszen a karácsony az ízletes ételekről is szól. Bundás barátainkat is meglephetjük ilyenkor egy új típusú, különleges ízesítésű snackkel, krékerrel, vagy épp olyasmivel, amivel mindig nagy sikert aratunk, így ők sem maradnak ki az ünnepi lakomából.

http://www.fressnapf.hu/multifit_nature_snack_viragok_zoldseg_100_g/

A falatozás módját is feldobhatjuk, és még izgalmasabbá tehetjük, ha vásárolunk egy felakasztható ételkosarat, amelyet mindenféle ínyencséggel, friss zöldségekkel és gyümölcsökkel telerakhatunk. Amire figyelnünk kell, az csupán annyi, hogy karácsonykor is csak olyasmit adjunk kisállatainknak, ami biztosan nekik való.

Források: hamsterdiaries.wordpress.com / petsupplies.about.com / guineapigconnection.typead.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem