Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Indulhatunk? AniOne hordozók akciósan a Fressnapfban!

2017. június 12.

Indulhatunk? AniOne hordozók akciósan a Fressnapfban!

Végre itt a nyár, mindenki alig várja a vakációt és nehéz egy helyben maradni miközben várnak a kalandok! Kedvencünk is részese lehet az élményeknek, ha beszerzünk neki egy szállítódobozt. Az AniOne hordozókban nem csupán élmény az utazás, de biztonságos a megérkezés is!

Az AniOne szállítódobozok természetesen nagy körültekintéssel készülnek, jól szellőző, könnyen tisztítható műanyagból, hogy minden igényt kielégítsenek, kedvence akár a legapróbb cica, vagy nagytestű kutya. Ideális autóba, vonatra, repülőre, és persze otthonra is kiskuckónak, hiszen négylábú barátja úgy meg fogja szeretni, hogy ki se akar majd szállni belőle!

Használja ki az alkalmat és szerezze be most kedvencének, ugyanis június 7. és 27. között MINDEN ANIONE szállítóbox és táska 20%-KAL OLCSÓBBAN kapható valamennyi áruházunkban! Útra fel, árral le!

Megnézem a termékeket!