Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ismét professzionális tanácsadói napok a Fressnapfnál

2018. március 18.

Ismét professzionális tanácsadói napok a Fressnapfnál

Egyszerűen, természetesen! Egészséges eledelek prémium minőségű hozzávalókból, kedvence igényeire szabva. Ha szeretne minden egyes nap bundás társának  szükségleteinek megfelelő táplálékkal kedveskedni, akkor válassza most akciós áron a REAL NATURE kutya- és cicaeledeleket.

Kedvencünk megfelelő táplálása nélkülözhetetlen az egészséges és boldog élethez. Ebből kifolyólag mindig minőségi hozzávalókból készült eledellel kínáljuk kistigrisünket vagy kutyusunkat. Mivel szükségleteik folyamatosan változnak, fontos, hogy minden életkorban a számukra legideálisabb eleséget fogyasszák. Ebben segítenek a prémium minőségű REAL NATURE kutya- és cicaeledelek. A csomagoláson feltüntett összetevőknek köszönhetően pedig mindig pontosan tudja, mivel eteti szőrös barátját.

A REAL NATURE Country válogatás Európa különböző vidékeiről származó, gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően tökéletes választás kutyusa számára. Magas hústartalom jellemzi, gyümölcsöket, zöldségeket és értékes hozzávalókat tartalmaz. A REAL NATURE Wilderness termékek gabonamentes receptúrái értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal gondoskodnak minitigrise kirobbanó életerejéről. A 25% hústartalmú REAL NATURE Crafted nagyszerű választás, amellyel kutyájának és macskájának egyaránt kedveskedhet. Bármelyik termékcsaládot is választja, biztos lehet abban, hogy ízletes és egészséges falatokat tesz a négylábú társa táljába.

A legjobb hírt még nem mondtuk. Van egy meglepetésünk Ön és kedvence számára! Március 22. és 23. között ismét professzionális táplálkozási tanácsadással készülünk a gazdiknak a Fressnapfnál. A tanácsadói napok alkalmával 10%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá a REAL NATURE kutya- és macskaeledelekhez. A kedvezményre jogosító kuponok csak limitált kiadásban érhetőek el áruházainkban.

Járjon Ön is négylábú barátja kedvében pénztárcabarát áron! 🙂