Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Izsó

Izsó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:ezüst
Kor:Kölyök
Megye: Csongrád
Város:Szeged
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 380 9922

Gyakorlatilag a Menhelyen nőttem fel mivel alig 3 hónaposan a Bakay utcában talált meg egy fiatal lány. Még az is elképzelhető, hogy csak valamelyik ottani házból kallódtam el de ezt már nem lehet kideríteni. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ha jól emlékszem akkor nem is keresett senki. Azt egy szóval sem mondom, hogy nem jó itt de úgy gondolom és ez nem önzés a részemről, hogy egész más lenne egy olyan helyen élni ahol sokkal kevesebben vagyunk és csak velem foglalkozna egy személy. Pechemre a küllemem teljesen átlagos így csak a szeretetemmel és a jó kutyamunkámmal tudnám magamra fordítani valakinek a figyelmét.

Szabad szellemű vagyok, csak udvaron tudnám kibontakoztatni az egyéniségemet. Azt mondják rólam, hogy jól jelzek és az embereket és a kutyatársaimat is szeretem, viszont eleinte mindenkivel tartózkodó vagyok. Olyan gazda mellé ajánlanak, aki nem sajnálja rám az időt, és tudja, hogyan kell bánni egy félénk kutyával. Idegenekre ugyanis eleinte elég támadó vagyok. Ha valaki kiérdemli a bizalmam, akkor kedves, bújós, közvetlen leszek. Még a kozmetikázást is jó tűröm.