Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Jaffy őszülő, szeretetéhes uracska

Jaffy őszülő, szeretetéhes uracska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó mix
Szín:szürke
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Jaffy – 10+ éves tacskó keverék kan

 

Jaffy korábban kertes házban élt gazdájával, de lakásba költöztek, ahol sajnos a pórázas séta során megharapta a gazdáját. Az Illatos útra került megfigyelésre, ahol altatás várt rá. A gondozásunkba került. Jaffy alapvetően nem rossz kutya, a látása és hallása ugyan megkopott, és a csípője sem tökéletes, de igyekszik jól csinálni a dolgokat. Tény, hogy a pórázon séta valami miatt agressziót vált ki belőle, ezen dolgozunk, de meg fogja tanulni, hogy ebben a helyzetben sem éri semmi bántódás. Emberek felé fokozatosan nyit, szeret ölben üldögélni. Egy türelmes gazdi oldalán remek kanapékutya válhat belőle.

 

Képek Jaffyről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/jaffy/

 

Oltott, chipezett, hamarosan a szívféreg szűrése és az ivartalanítása is megtörténik majd. Ideiglenes befogadót is keres.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem