Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jaggterier szuka kutyám van, nyolcadik éves. Pórázon sétáltattam amikor egy jack rassel terrier kutya, akt a gazdája szabadon vitt egyszer csak rártámadt az én kutyámra és labon harapta. Seb nem lett rajta és valószínűleg nem tört el, mert két napig igaz kicsit sántítva de ment rajta.A harmadik napon azonban láthatólag sokkal jobban fájt nekia lába és a lépcsőn is kézben keellett le és felvinni.
A lennti séta is éppen csak annyira működik ami ahhoz kell, hogy a szükségleteit elvégezze.Enni alig eszik szinte semmit két napja és vizet is elég keveset iszik A bal első lábát felhuzza inkább a másik három lábon próbál közlekedni.
Próbáltam zuzódásra ill. izomfájdalmakra ajánlott ” lóbalzsam kenőccsel kenni a lábát de nem igazán engedi.
A lábát az az alsó lábszáránál a hajlatnál( nem felül inkább az alsó részen ) fájlalja valószínűleg a másik kutya ott kapta el a hegyes fogával.
Mennyi idő alatt múlik el ez a zúzódás okozta fájdalom.Hogyan könnyíthetnék azon hogy kevésbé fájjon neki. Nyűszíteni ha fáj valamilye nem szokott csak fekszik és néz olyan segítség kérően.Lehet-e borogatni vagy valami más kenőcsöt tudna-e ajánlani

2015.05.12

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz a kutyát. Lehet, hogy volt egy kicsi sérülés, amit nem vett észre a szőr alatt és ott gyulladás alakult ki. A harapott sebek közül azok a legalattomosabbak sokszor, amelyek nem nagyok, de mélyre hatolnak. Ha a harmadik napon súlyosabb a kutya állapota, az szintén utalhat elfertőződött sebre, helyi gyulladásra. Fájdalomcsillapítóra mindenképpen szüksége van a kutyának és ha valóban van sebfertőzés, akkor antibiotikum is kell.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem